Κατσικάκι στο φούρνο
------------------------------
Υλικά
--------
4 μπούτια από κατσίκι
4 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό και ψιλοκομένο
1 φλυτζ, κόκκινο κρασί
Δενδρολίβανο, πάπρικα γλυκιά.
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο, λεμόνια.
Εκτέλεση
-------------
Τρίβουμε με λεμόνια τα μπουτάκια , τα λαδώνουμε , τα αλατοπιπερώνουμε και
τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα για 3-4 ώρες.
Μετά τοποθετούμε το κρέας στο ταψί και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το
λιωμένο σκόρδο, την ρίγανη , το δενδρολίβανο, την πάπρικα και το κρασί και
προσθέτουμε 2-2 ½ ποτήρια νερό . Βάζουμε το κρέας στον φούρνο για 1 ώρα και 30’
και στους 180ο Κ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου