Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Κατσικάκι στον φούρνο


Κατσικάκι στο φούρνο

------------------------------

Υλικά

--------

4 μπούτια από κατσίκι

4 σκελίδες σκόρδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό και ψιλοκομένο

1 φλυτζ, κόκκινο κρασί

Δενδρολίβανο, πάπρικα γλυκιά.

Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο, λεμόνια.



Εκτέλεση

-------------

Τρίβουμε με λεμόνια τα μπουτάκια , τα λαδώνουμε , τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα για 3-4 ώρες.

Μετά τοποθετούμε το κρέας στο ταψί και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το λιωμένο σκόρδο, την ρίγανη , το δενδρολίβανο, την πάπρικα και το κρασί και προσθέτουμε 2-2 ½ ποτήρια νερό . Βάζουμε το κρέας στον φούρνο για 1 ώρα και 30’ και στους 180ο Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου